Prova att dreja!

Vill du prova att dreja?

Visning och en egen halvtimme vid drejskivan. För 450 kr ingår lera till en skål, samt att jag efterarbetar, glaserar och bränner. Efter några veckor kan du hämta ditt färdiga alster. Det går också bra att boka timme för 600 kr. Då brukar man hinna skapa två alster. Jag har två drejskivor, så man kan dreja två personer samtidigt.

Kontakta mig för att boka tid. Du når mig lättast på 070 - 53 67 313

Ler- och drejaktivitet med familjen eller kompisgänget

Boka en tid för 4-8 personer och att prova på drejning och andra tekniker - du skapar fritt det du själv vill - dreja, ringla, kavla, skulptera... Jag hjälper till med drejning och handleder er i ert skapande! Efter ca 4 veckor är era alster glaserade och färdiga att hämta!

Prisexempel: Två timmar för fyra personer, 700 kr per person. Till detta tillkommer 100 kr per kg bränd och glaserad keramik.

Kontakta mig för att boka tid. Du når mig lättast på 070 - 53 67 313

Kurser:

Jag håller kurser under hösten och våren. Under 15 timmar fördelat på fem tillfällen provas olika tekniker och man skapar det man själv vill, inga förkunskaper behövs. Drejning, kavling, ringling, tumning, skulptur - samt glasering av föremålen vid sista kurstillfället. Du jobbar i din egen takt efter din förmåga och skapar fritt efter det du vill. Priset per person är 2 200kr och betalning sker vid första kurstillfället.

De normalstora föremål du väljer att glasera och bränna kostar 100 kr/kg (kan variera lite beroende på hur skrymmande det är i ugnen) som vägs och hämtas efter kursslut.

Är du intresserad anmäler du intresse genom att skicka din e-postadress till mig via e-post eller sms. I augusti/januari mailar jag ut upplägg med dagar och tider för kommande kurser till de som har anmält intresse. De som först bokar in sig är de som får en plats. I dagsläget har jag sex personer per grupp.

Varmt välkommen!